GDPR
Priser inkl. moms

STÖRST PÅ LEGO I SVERIGE!

lego-superdeals _superdeals2.jpg
lego-favoriter/svenska-sportbitar-stefan-holm _stefanholm.jpg
lego-forvaring _forvaringshuvud.jpg
lego-minifigurer/minifigurer-serie-17 _minifigurerxxx.jpg
lego-losa-delar _losadelar.jpg
legorea-upp-till-70 _70procent.jpg
lego-forvaring forvaring99.jpg
lego-minifigurer/minifigurer-serie-16 _minifigurer16.jpg
lego-forvaring _skelett2018.jpg

Klossimperiets Integritetspolicy

Vad är GDPR?

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny dataskyddsförordning som kommer att gälla i hela EU från och med 25 maj 2018. Syftet är att stärka skyddet för personer vid hantering av personuppgifter inom EU. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PUL).

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Vad är en personuppgift

En personuppgift är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person och som kan identifiera dig som individ. Detta kan vara allt från information som du själv lämnar till oss såsom ditt namn och dina kontaktuppgifter. Det kan också vara personuppgifter som vi genererar baserat på dina köp, dvs. din köphistorik eller information som vi samlar in baserat på hur du använder våra webbsidor eller interagerar med våra annonser (t.ex. vilka sidor eller annonser du klickar på och hur länge du stannar kvar på en sida). Till och med din IP-adress kan vara en personuppgift.

Vem är personuppgiftsansvarig

Klossimperiet AB, Hjälmarsberg 313, 70510 Örebro, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande GDPR och behandling av personuppgifter?

Eftersom vi tar dataskydd på stort allvar har vi särskilda medarbetare som hanterar just dessa ärenden och du kan alltid nå oss på undrar@klossbutiken.se.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande ändring/radering av mina uppgifter?

Du är alltid välkommen att kontakta oss genom att maila undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Hur hanteras mina personuppgifter

I samband med att du lägger en order hos oss sparas uppgifter om dig och din adress och en kopia på din order. Samtidigt som du lägger ordern godkänner du att vi sparar och använder dina uppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att Klossimperiet AB lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullgöra transport, betalning och fakturering samt i marknadsföringssyfte. Dina uppgifter kan lämnas vidare till vår fakturapartner och till våra logistikpartners för att de ska kunna fullfölja sina åtaganden. I övrigt lämnas dina uppgifter inte ut till tredje part.

Om du har köpt en vara hos oss så får du vårt nyhetsbrev via e-post. Vill du inte längre ta emot några nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig genom att maila till undrar@klossbutiken.se.

Vi har en automatisk tidsgräns för hur länge vi sparar uppgifter om dig som kund och din order. Dina uppgifter som kund sparas i 180 dagar sedan kommer datan om dig att anonymiseras och tas bort. Om du lägger en till order inom denna tid, så så uppdateras automatiskt tidsintervallet till 180 dagar igen. Tidsgränen för hur länge din order finns sprad är 180 dagar. När tidsgränsen ar passerat kommer all kunddata på ordern att anonymiseras. Övrig orderdata som produkter, betalmetod och orderreferens kommer att vara kvar.

Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig som person och även begära att den ska tas bort. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Har ni frågor/funderingar kring GDPR som ni inte tycker att ni fick tillräcklig information om av oss vänligen maila oss på undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Erbjudanden
Prisbomb #5 Online!

Just nu superbra pris på denna ask! Max 2st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

125,00 Kr
Läs mer
Prisbomb #6 Online!

Just nu superbra pris på denna ask! Max 2st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

75,00 Kr
Läs mer
Prisbomb #7 Online!

Just nu superbra pris på denna ask! Max 2st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

99,00 Kr
Läs mer
Prisbomb #1 online!

Just nu superbra pris på denna ask! Max 2st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

127,00 Kr
Läs mer
Prisbomb #2 online!

Just nu superbra pris på denna ask! Max 2st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

225,00 Kr
Läs mer
Prisbomb #3 Online!

Just nu superbra pris på denna ask! Max 2st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

69,00 Kr
Läs mer
Prisbomb #4 online!!!

Just nu superbra pris på denna ask! Max 2st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

175,00 Kr
Läs mer
Populär produkt!

En av de mest populära produkterna just nu! Köp en du med!

129,00 Kr
Läs mer
LEGO Minifigurer
jayrt152mfninj2

Vi säljer flera tusen olika minifigurer! Klicka här!

Senast inlagda
Torso rosa med silver och orangea ränder (973pb3443c01) Bright Purple
Torso rosa med silver och orangea ränder (973pb3443c01) Bright Purple
34,00 Kr
Ben bruna med lagade hål och snöre (970c00pb931) Dark Brown
Ben bruna med lagade hål och snöre (970c00pb931) Dark Brown
22,00 Kr
Huvud gul glad med stängda ögon dubbel sida (3626cpb2306) Bright Yellow
Huvud gul glad med stängda ögon dubbel sida (3626cpb2306) Bright Yellow
19,00 Kr
Huvud gul stängda ögon och öppen mun med skägg dubbel huvud (3626cpb2317) Bright Yellow
Huvud gul stängda ögon och öppen mun med skägg dubbel huvud (3626cpb2317) Bright Yellow
24,00 Kr
Hår brun med flätor och blåa rosetter (35714pb01) Reddish Brown
Hår brun med flätor och blåa rosetter (35714pb01) Reddish Brown
45,00 Kr
Torso ljus grön med blomor och blomkrans (973pb3441c01) Spring Yellowish Green
Torso ljus grön med blomor och blomkrans (973pb3441c01) Spring Yellowish Green
31,00 Kr
Mask hoodie brun med glasögon röda (34690pb01) Reddish Brown
Mask hoodie brun med glasögon röda (34690pb01) Reddish Brown
39,00 Kr
6256712 Monster Helmet, No. 1 (10227) Bright Green
6256712 Monster Helmet, No. 1 (10227) Bright Green
28,00 Kr
Huvud gul leende två sidor (3626cpb2308) Bright Yellow
Huvud gul leende två sidor (3626cpb2308) Bright Yellow
16,00 Kr
6268961 Quiver (4498) Black
6268961 Quiver (4498) Black
21,00 Kr
75885 Ford Fiesta M-Sport WRC X9 *SUPERDEALS* X9 Läs mer i produktinfo
75885 Ford Fiesta M-Sport WRC X9 *SUPERDEALS* X9 Läs mer i produktinfo
169,00 Kr 132,00 Kr
75970 Tracer vs Widowmaker X9 *SUPERDEALS* X9 Läs mer i produktinfo
75970 Tracer vs Widowmaker X9 *SUPERDEALS* X9 Läs mer i produktinfo
169,00 Kr 133,00 Kr
8087 TIE Defender X8 *SUPERDEALS* X8 Läs mer i produktinfo
8087 TIE Defender X8 *SUPERDEALS* X8 Läs mer i produktinfo
1.899,00 Kr 1.299,00 Kr
8087 TIE Defender
8087 TIE Defender
1.899,00 Kr
Kjol blå och vit rutig (bb886)
Kjol blå och vit rutig (bb886)
39,00 Kr
70664 Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon X9 *SUPERDEALS* X9 Läs mer i produktinfo
70664 Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon X9 *SUPERDEALS* X9 Läs mer i produktinfo
199,00 Kr 152,00 Kr
Verktygslåda röd med "Classic space" loga (98368pb002) Bright Red
Verktygslåda röd med "Classic space" loga (98368pb002) Bright Red
59,00 Kr
Torso Kropp väst mörkblå med silver band (973pb3391c01) Earth Blue
Torso Kropp väst mörkblå med silver band (973pb3391c01) Earth Blue
34,00 Kr
70660 Spinjitsu Jay X9 *SUPERDEALS* X9 Läs mer i produktinfo
70660 Spinjitsu Jay X9 *SUPERDEALS* X9 Läs mer i produktinfo
99,00 Kr 71,00 Kr
70661 Spinjitsu Zane X9 *SUPERDEALS* X9 Läs mer i produktinfo
70661 Spinjitsu Zane X9 *SUPERDEALS* X9 Läs mer i produktinfo
99,00 Kr 71,00 Kr
Hår limegrönt med rosa slinga och hästsvans (13785pb01) Bright Yellowish Green
Hår limegrönt med rosa slinga och hästsvans (13785pb01) Bright Yellowish Green
36,00 Kr
Torso kropp giraff gul med orangea prickar (973pb3438c01) Cool Yellow
Torso kropp giraff gul med orangea prickar (973pb3438c01) Cool Yellow
26,00 Kr
Torso kropp blå med "classic space" loga (973pb1652c02) Bright Blue
Torso kropp blå med "classic space" loga (973pb1652c02) Bright Blue
39,00 Kr
6157168 Tail 14X24X16 Mm (15504) White
6157168 Tail 14X24X16 Mm (15504) White
19,00 Kr
Torso kropp grön med korta ärmar (973c83) Dark Green
Torso kropp grön med korta ärmar (973c83) Dark Green
25,00 Kr
6258249 Skirt, No. 174 (50581) Dark Green
6258249 Skirt, No. 174 (50581) Dark Green
19,00 Kr
6204665 Mini Axe W. Ø3,2 Shaft (95330) Silver Metallic
6204665 Mini Axe W. Ø3,2 Shaft (95330) Silver Metallic
30,00 Kr
Ben vita med rosa skor och gröna detaljer (970c00pb923) White
Ben vita med rosa skor och gröna detaljer (970c00pb923) White
17,00 Kr
6257093 Tail 14X24X16 Mm (15504) Medium Nougat
6257093 Tail 14X24X16 Mm (15504) Medium Nougat
19,00 Kr
76131 Avengers Kasernstrid
76131 Avengers Kasernstrid
1.199,00 Kr