GDPR
Priser inkl. moms

STÖRST PÅ LEGO I SVERIGE!

lego-losa-delar _losadelar.jpg
legorea-upp-till-70 _70procent.jpg
lego-pink-friday pinkfriday.jpg
lego-superdeals _superdeals2.jpg
lego-prylar coolaprylar.jpg
lego-unika-produkter unikaaskar.jpg
lego-minifigurer _minifigurer16.jpg

Klossimperiets Integritetspolicy

Vad är GDPR?

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny dataskyddsförordning som kommer att gälla i hela EU från och med 25 maj 2018. Syftet är att stärka skyddet för personer vid hantering av personuppgifter inom EU. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PUL).

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Vad är en personuppgift

En personuppgift är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person och som kan identifiera dig som individ. Detta kan vara allt från information som du själv lämnar till oss såsom ditt namn och dina kontaktuppgifter. Det kan också vara personuppgifter som vi genererar baserat på dina köp, dvs. din köphistorik eller information som vi samlar in baserat på hur du använder våra webbsidor eller interagerar med våra annonser (t.ex. vilka sidor eller annonser du klickar på och hur länge du stannar kvar på en sida). Till och med din IP-adress kan vara en personuppgift.

Vem är personuppgiftsansvarig

Klossimperiet AB, Hjälmarsberg 313, 70510 Örebro, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande GDPR och behandling av personuppgifter?

Eftersom vi tar dataskydd på stort allvar har vi särskilda medarbetare som hanterar just dessa ärenden och du kan alltid nå oss på undrar@klossbutiken.se.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande ändring/radering av mina uppgifter?

Du är alltid välkommen att kontakta oss genom att maila undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Hur hanteras mina personuppgifter

I samband med att du lägger en order hos oss sparas uppgifter om dig och din adress och en kopia på din order. Samtidigt som du lägger ordern godkänner du att vi sparar och använder dina uppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att Klossimperiet AB lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullgöra transport, betalning och fakturering samt i marknadsföringssyfte. Dina uppgifter kan lämnas vidare till vår fakturapartner och till våra logistikpartners för att de ska kunna fullfölja sina åtaganden. I övrigt lämnas dina uppgifter inte ut till tredje part.

Om du har köpt en vara hos oss så får du vårt nyhetsbrev via e-post. Vill du inte längre ta emot några nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig genom att maila till undrar@klossbutiken.se.

Vi har en automatisk tidsgräns för hur länge vi sparar uppgifter om dig som kund och din order. Dina uppgifter som kund sparas i 180 dagar sedan kommer datan om dig att anonymiseras och tas bort. Om du lägger en till order inom denna tid, så så uppdateras automatiskt tidsintervallet till 180 dagar igen. Tidsgränen för hur länge din order finns sprad är 180 dagar. När tidsgränsen ar passerat kommer all kunddata på ordern att anonymiseras. Övrig orderdata som produkter, betalmetod och orderreferens kommer att vara kvar.

Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig som person och även begära att den ska tas bort. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Har ni frågor/funderingar kring GDPR som ni inte tycker att ni fick tillräcklig information om av oss vänligen maila oss på undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Erbjudanden
Prisbomb #9 Online!

Just nu superbra pris på denna minifigursplatta! Max 100st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

2,79 Kr
Läs mer
Prisbomb #10 Online!

Just nu superbra pris på denna del! Max 200st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

0,99 Kr
Läs mer
Prisbomb #2 online!

Just nu superbra pris på R2-D2 Minifigur! Gäller endast så långt lagret räcker!

99,00 Kr
Läs mer
Prisbomb #3 Online!

Just nu superbra pris på denna lösa LEGO-del! Gäller endast så långt lagret räcker!

2,99 Kr
Läs mer
Prisbomb #8 Online!

Just nu superbra pris på denna minifigur! Max 5st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

99,00 Kr
Läs mer
Populär produkt!

En av de mest populära produkterna just nu! Köp en du med!

149,00 Kr
Läs mer
LEGO Minifigurer
jayrt152mfninj2

Vi säljer flera tusen olika minifigurer! Klicka här!

Senast inlagda
6290497 Vertical Front 1X6X3 (39889) Transparent Light Blue
6290497 Vertical Front 1X6X3 (39889) Transparent Light Blue
35,00 Kr
6018391 Head Sponge Bob "No. 11" (11930) Bright Yellow
6018391 Head Sponge Bob "No. 11" (11930) Bright Yellow
69,00 Kr
6302162 Animal, No. 101 (68081) Olive Green
6302162 Animal, No. 101 (68081) Olive Green
199,00 Kr
6054876 Mini Upper Part No. 2477 (76382) Medium Stone Grey
6054876 Mini Upper Part No. 2477 (76382) Medium Stone Grey
48,00 Kr
Sticker Sheet for Set 75939 - (68068/6302090)
Sticker Sheet for Set 75939 - (68068/6302090)
29,00 Kr
Jwxxx Owen Grady
Jwxxx Owen Grady
119,00 Kr
4618870 Mini Upper Part Nr. "1746" (76382) Dark Brown
4618870 Mini Upper Part Nr. "1746" (76382) Dark Brown
95,00 Kr
6160351 Mini Upper Part, No 3543 (88585) Black
6160351 Mini Upper Part, No 3543 (88585) Black
41,00 Kr
6249095 Plate 8X8, 1/2 Circle (41948) White
6249095 Plate 8X8, 1/2 Circle (41948) White
43,00 Kr
6302089 Animal, No. 102 (68067) Sand green
6302089 Animal, No. 102 (68067) Sand green
149,00 Kr
4510082 Mini Upper Part No."1334" (76382) White
4510082 Mini Upper Part No."1334" (76382) White
149,00 Kr
6268646 Cockpit 4X4X1 2/3, W/ Dia. 3.2 Shaft (35322) Transparent Light Blue
6268646 Cockpit 4X4X1 2/3, W/ Dia. 3.2 Shaft (35322) Transparent Light Blue
29,00 Kr
6121893 Mini Leg (41879) Sand Blue
6121893 Mini Leg (41879) Sand Blue
23,00 Kr
Jwxxx Dr. Wu
Jwxxx Dr. Wu
129,00 Kr
6217068 Mini Figur Baby Body (25128) Bright Bluish Green + 6204394 Mini Figur Baby Head, No. 1 (35666) Bright Yellow
6217068 Mini Figur Baby Body (25128) Bright Bluish Green + 6204394 Mini Figur Baby Head, No. 1 (35666) Bright Yellow
119,00 Kr
3626cpb2485 Huvud orange, Pumpa (xxxx) Bright Orange
3626cpb2485 Huvud orange, Pumpa (xxxx) Bright Orange
24,00 Kr
6301550 Sloth, W/1.5 Hole, No. 2 (67420) Medium Nougat
6301550 Sloth, W/1.5 Hole, No. 2 (67420) Medium Nougat
79,00 Kr
6296637 Seahorse, W/1.5 Hole, No. 2 (67392) Lavender
6296637 Seahorse, W/1.5 Hole, No. 2 (67392) Lavender
79,00 Kr
6285623 Flat Tile 1X1, Round No. "48" (25406) Reddish Brown
6285623 Flat Tile 1X1, Round No. "48" (25406) Reddish Brown
8,56 Kr
6301351 Flamingo, W/ 1.5 Hole, No. 1 (67388) Bright Purple
6301351 Flamingo, W/ 1.5 Hole, No. 1 (67388) Bright Purple
79,00 Kr
6261282 Dolphin W/ 1.5 Hole, No.1 (51070) Aqua
6261282 Dolphin W/ 1.5 Hole, No.1 (51070) Aqua
49,00 Kr
6226630 Suitcase, No. 1 (37178) Bright Yellowish Green
6226630 Suitcase, No. 1 (37178) Bright Yellowish Green
22,00 Kr
6310817 Mini Wig, No. 199 (36037) Dark Orange
6310817 Mini Wig, No. 199 (36037) Dark Orange
38,00 Kr
6269935 3-Hook W. Angle Shaft Ø3.2 (15534) Dark Stone Grey
6269935 3-Hook W. Angle Shaft Ø3.2 (15534) Dark Stone Grey
10,00 Kr
6270011 3-Hook (30192) Medium Stone Grey
6270011 3-Hook (30192) Medium Stone Grey
10,00 Kr
6270030 Magic Wand, No. 1 (36572) Dark Orange
6270030 Magic Wand, No. 1 (36572) Dark Orange
17,00 Kr 10,00 Kr
6285465 Plant, W/ 3.2 Shaft, 1.5 Hole, No. 1 (37695) Olive Green
6285465 Plant, W/ 3.2 Shaft, 1.5 Hole, No. 1 (37695) Olive Green
16,00 Kr
973pb3678c01 Torso Svart, Halloween, Orange cirkel (xxxx) Black
973pb3678c01 Torso Svart, Halloween, Orange cirkel (xxxx) Black
39,00 Kr
6299492 Mini Figure Trophy (53017) White
6299492 Mini Figure Trophy (53017) White
19,00 Kr
6301330 Mini Figure Trophy (53017) Earth Blue
6301330 Mini Figure Trophy (53017) Earth Blue
19,00 Kr