GDPR
Priser inkl. moms

STÖRST PÅ LEGO I SVERIGE!

lego-losa-delar _losadelar.jpg
legorea-upp-till-70 _70procent.jpg
lego-pink-friday pinkfriday.jpg
lego-superdeals _superdeals2.jpg
lego-prylar coolaprylar.jpg
lego-unika-produkter unikaaskar.jpg
lego-minifigurer _minifigurer16.jpg

Klossimperiets Integritetspolicy

Vad är GDPR?

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny dataskyddsförordning som kommer att gälla i hela EU från och med 25 maj 2018. Syftet är att stärka skyddet för personer vid hantering av personuppgifter inom EU. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PUL).

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Vad är en personuppgift

En personuppgift är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person och som kan identifiera dig som individ. Detta kan vara allt från information som du själv lämnar till oss såsom ditt namn och dina kontaktuppgifter. Det kan också vara personuppgifter som vi genererar baserat på dina köp, dvs. din köphistorik eller information som vi samlar in baserat på hur du använder våra webbsidor eller interagerar med våra annonser (t.ex. vilka sidor eller annonser du klickar på och hur länge du stannar kvar på en sida). Till och med din IP-adress kan vara en personuppgift.

Vem är personuppgiftsansvarig

Klossimperiet AB, Hjälmarsberg 313, 70510 Örebro, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande GDPR och behandling av personuppgifter?

Eftersom vi tar dataskydd på stort allvar har vi särskilda medarbetare som hanterar just dessa ärenden och du kan alltid nå oss på undrar@klossbutiken.se.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande ändring/radering av mina uppgifter?

Du är alltid välkommen att kontakta oss genom att maila undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Hur hanteras mina personuppgifter

I samband med att du lägger en order hos oss sparas uppgifter om dig och din adress och en kopia på din order. Samtidigt som du lägger ordern godkänner du att vi sparar och använder dina uppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att Klossimperiet AB lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullgöra transport, betalning och fakturering samt i marknadsföringssyfte. Dina uppgifter kan lämnas vidare till vår fakturapartner och till våra logistikpartners för att de ska kunna fullfölja sina åtaganden. I övrigt lämnas dina uppgifter inte ut till tredje part.

Om du har köpt en vara hos oss så får du vårt nyhetsbrev via e-post. Vill du inte längre ta emot några nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig genom att maila till undrar@klossbutiken.se.

Vi har en automatisk tidsgräns för hur länge vi sparar uppgifter om dig som kund och din order. Dina uppgifter som kund sparas i 180 dagar sedan kommer datan om dig att anonymiseras och tas bort. Om du lägger en till order inom denna tid, så så uppdateras automatiskt tidsintervallet till 180 dagar igen. Tidsgränen för hur länge din order finns sprad är 180 dagar. När tidsgränsen ar passerat kommer all kunddata på ordern att anonymiseras. Övrig orderdata som produkter, betalmetod och orderreferens kommer att vara kvar.

Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig som person och även begära att den ska tas bort. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Har ni frågor/funderingar kring GDPR som ni inte tycker att ni fick tillräcklig information om av oss vänligen maila oss på undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Erbjudanden
Populär produkt!

En av de mest populära produkterna just nu! Köp en du med!

149,00 Kr
Läs mer
LEGO Minifigurer
jayrt152mfninj2

Vi säljer flera tusen olika minifigurer! Klicka här!

Senast inlagda
71383 Wigglers giftiga träsk - Expansionsset
71383 Wigglers giftiga träsk - Expansionsset
499,00 Kr 388,00 Kr
71381 Chain Chomps djungelstrid - Expansionsset
71381 Chain Chomps djungelstrid - Expansionsset
319,00 Kr 269,00 Kr
71382 Piranha Plants förbryllande utmaning - Expansionsset
71382 Piranha Plants förbryllande utmaning - Expansionsset
399,00 Kr 333,00 Kr
60260 Lufttävling
60260 Lufttävling
349,00 Kr 277,00 Kr
60281 LEGO City Brandräddningshelikopter
60281 LEGO City Brandräddningshelikopter
399,00 Kr 333,00 Kr
41444 LEGO Friends Heartlake Citys ekologiska café
41444 LEGO Friends Heartlake Citys ekologiska café
399,00 Kr 333,00 Kr
41443 LEGO Friends Olivias elbil
41443 LEGO Friends Olivias elbil
199,00 Kr 159,00 Kr
41448 LEGO Friends Heartlake Citys biograf
41448 LEGO Friends Heartlake Citys biograf
649,00 Kr 555,00 Kr
71029_12 Cabaret Singer S21
71029_12 Cabaret Singer S21
69,00 Kr
71029_11 Alien S21
71029_11 Alien S21
69,00 Kr
71029_10 Space Police Guy S21
71029_10 Space Police Guy S21
69,00 Kr
71029_9 Airplane Girl S21
71029_9 Airplane Girl S21
69,00 Kr
71029_8 Ancient Warrior S21
71029_8 Ancient Warrior S21
69,00 Kr
71029_7 Beekeeper S21
71029_7 Beekeeper S21
69,00 Kr
71029_6 Centaur Warrior S21
71029_6 Centaur Warrior S21
69,00 Kr
71029_5 Pug Costume Guy S21
71029_5 Pug Costume Guy S21
69,00 Kr
71029_4 Ladybird Girl S21
71029_4 Ladybird Girl S21
69,00 Kr
71029_3 Shipwreck Survivor S21
71029_3 Shipwreck Survivor S21
69,00 Kr
71029_2 Violin Kid S21
71029_2 Violin Kid S21
69,00 Kr
71029_1 Paddle Surfer S21
71029_1 Paddle Surfer S21
69,00 Kr
71029 Minifigurpåse Serie 21
71029 Minifigurpåse Serie 21
49,00 Kr
76385 Hogwarts™ ögonblick: Lektion i trollformellära
76385 Hogwarts™ ögonblick: Lektion i trollformellära
399,00 Kr
76384 Hogwarts™ ögonblick: Lektion i örtlära
76384 Hogwarts™ ögonblick: Lektion i örtlära
399,00 Kr
76383 Hogwarts™ ögonblick: Lektion i trolldryckskonst
76383 Hogwarts™ ögonblick: Lektion i trolldryckskonst
399,00 Kr
76382 Hogwarts™ ögonblick: Lektion i förvandlingskonst
76382 Hogwarts™ ögonblick: Lektion i förvandlingskonst
399,00 Kr
76174 Spider-Mans monstertruck mot Mysterio
76174 Spider-Mans monstertruck mot Mysterio
649,00 Kr
76173 Spider-Man och Ghost Rider mot Carnage
76173 Spider-Man och Ghost Rider mot Carnage
259,00 Kr
76172 Spider-Man och Sandmans uppgörelse
76172 Spider-Man och Sandmans uppgörelse
129,00 Kr
76171 Miles Morales i robotrustning
76171 Miles Morales i robotrustning
129,00 Kr
76169 Thor i robotrustning
76169 Thor i robotrustning
129,00 Kr