GDPR
Priser inkl. moms

STÖRST PÅ LEGO I SVERIGE!

lego-losa-delar _losadelar.jpg
legorea-upp-till-70 _70procent.jpg
lego-pink-friday pinkfriday.jpg
lego-superdeals _superdeals2.jpg
lego-prylar coolaprylar.jpg
lego-unika-produkter unikaaskar.jpg
lego-minifigurer _minifigurer16.jpg

Klossimperiets Integritetspolicy

Vad är GDPR?

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny dataskyddsförordning som kommer att gälla i hela EU från och med 25 maj 2018. Syftet är att stärka skyddet för personer vid hantering av personuppgifter inom EU. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PUL).

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Vad är en personuppgift

En personuppgift är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person och som kan identifiera dig som individ. Detta kan vara allt från information som du själv lämnar till oss såsom ditt namn och dina kontaktuppgifter. Det kan också vara personuppgifter som vi genererar baserat på dina köp, dvs. din köphistorik eller information som vi samlar in baserat på hur du använder våra webbsidor eller interagerar med våra annonser (t.ex. vilka sidor eller annonser du klickar på och hur länge du stannar kvar på en sida). Till och med din IP-adress kan vara en personuppgift.

Vem är personuppgiftsansvarig

Klossimperiet AB, Hjälmarsberg 313, 70510 Örebro, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande GDPR och behandling av personuppgifter?

Eftersom vi tar dataskydd på stort allvar har vi särskilda medarbetare som hanterar just dessa ärenden och du kan alltid nå oss på undrar@klossbutiken.se.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande ändring/radering av mina uppgifter?

Du är alltid välkommen att kontakta oss genom att maila undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Hur hanteras mina personuppgifter

I samband med att du lägger en order hos oss sparas uppgifter om dig och din adress och en kopia på din order. Samtidigt som du lägger ordern godkänner du att vi sparar och använder dina uppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att Klossimperiet AB lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullgöra transport, betalning och fakturering samt i marknadsföringssyfte. Dina uppgifter kan lämnas vidare till vår fakturapartner och till våra logistikpartners för att de ska kunna fullfölja sina åtaganden. I övrigt lämnas dina uppgifter inte ut till tredje part.

Om du har köpt en vara hos oss så får du vårt nyhetsbrev via e-post. Vill du inte längre ta emot några nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig genom att maila till undrar@klossbutiken.se.

Vi har en automatisk tidsgräns för hur länge vi sparar uppgifter om dig som kund och din order. Dina uppgifter som kund sparas i 180 dagar sedan kommer datan om dig att anonymiseras och tas bort. Om du lägger en till order inom denna tid, så så uppdateras automatiskt tidsintervallet till 180 dagar igen. Tidsgränen för hur länge din order finns sprad är 180 dagar. När tidsgränsen ar passerat kommer all kunddata på ordern att anonymiseras. Övrig orderdata som produkter, betalmetod och orderreferens kommer att vara kvar.

Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig som person och även begära att den ska tas bort. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Har ni frågor/funderingar kring GDPR som ni inte tycker att ni fick tillräcklig information om av oss vänligen maila oss på undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Erbjudanden
Populär produkt!

En av de mest populära produkterna just nu! Köp en du med!

149,00 Kr
Läs mer
LEGO Minifigurer
jayrt152mfninj2

Vi säljer flera tusen olika minifigurer! Klicka här!

Senast inlagda
6250591 Flat Tile 1X1, 1/2 Circle (35399) White
6250591 Flat Tile 1X1, 1/2 Circle (35399) White
4,29 Kr
6093750 Nose Cone Small 1X1 - Tr (64288) Transparent Bluish Violet (Glitter)
6093750 Nose Cone Small 1X1 - Tr (64288) Transparent Bluish Violet (Glitter)
6,33 Kr
6268012 Angular Panel 3X5X3 W/ 4.85 Hole (35396) Black
6268012 Angular Panel 3X5X3 W/ 4.85 Hole (35396) Black
15,00 Kr
6179184 Flat Tile 2X3 (26603) Bright Yellow
6179184 Flat Tile 2X3 (26603) Bright Yellow
14,00 Kr
6182451 Inv. Roof 2X6 45 Deg. W/Cut (22889) Dark Stone Grey
6182451 Inv. Roof 2X6 45 Deg. W/Cut (22889) Dark Stone Grey
5,22 Kr
6239490 Mini Figure, Sailor`S Hat (93557) Sand Blue
6239490 Mini Figure, Sailor`S Hat (93557) Sand Blue
16,00 Kr
6250024 Tile 2X2, W/ Bow (27925) Vibrant Coral
6250024 Tile 2X2, W/ Bow (27925) Vibrant Coral
10,00 Kr
6231385 Banner 26 Deg. W. 2 Holders (44676) Sand Yellow
6231385 Banner 26 Deg. W. 2 Holders (44676) Sand Yellow
5,47 Kr
4268659 Lt Cardan Ball (32494) Medium Stone Grey
4268659 Lt Cardan Ball (32494) Medium Stone Grey
6,78 Kr
4610374 Cardan Cup With Cross Axle 2M (92906) Dark Stone Grey
4610374 Cardan Cup With Cross Axle 2M (92906) Dark Stone Grey
8,98 Kr
9208621 Crane Base 2X16X16 (92086) Bright Red
9208621 Crane Base 2X16X16 (92086) Bright Red
129,00 Kr
4207743 Module Bush (32138) Medium Stone Grey
4207743 Module Bush (32138) Medium Stone Grey
4,76 Kr
4296299 Frame 13X13 Ø4.85, Lattice (55767) Bright Orange
4296299 Frame 13X13 Ø4.85, Lattice (55767) Bright Orange
149,00 Kr
4187122 Technic 2M Beam (43857) Bright Yellow
4187122 Technic 2M Beam (43857) Bright Yellow
4,16 Kr
4521105 Platform 8X12X4 (30300) Bright Red
4521105 Platform 8X12X4 (30300) Bright Red
49,00 Kr
4512360 Cross Axle, Extension, 2M (59443) Medium Stone Grey
4512360 Cross Axle, Extension, 2M (59443) Medium Stone Grey
3,16 Kr
4610371 Cross Block/Form 2X2X2 (92907) Black
4610371 Cross Block/Form 2X2X2 (92907) Black
5,79 Kr
6265089 Beam 1X2 W/Cross And Hole (40147) Medium Stone Grey
6265089 Beam 1X2 W/Cross And Hole (40147) Medium Stone Grey
2,47 Kr
4558692 Beam 3M Ø4.85 W. Fork (87408) Black
4558692 Beam 3M Ø4.85 W. Fork (87408) Black
16,00 Kr
Cty0612 Tjuv med Mustasch och Magrutor
Cty0612 Tjuv med Mustasch och Magrutor
59,00 Kr
Cty0631 Tjuv Tjej, Orange Hår
Cty0631 Tjuv Tjej, Orange Hår
49,00 Kr
Sp096 Rymd Polis
Sp096 Rymd Polis
99,00 Kr
Cty0247 Kille, Blå Hängslebyxor
Cty0247 Kille, Blå Hängslebyxor
69,00 Kr
Cty0619 Polis med Walkie Talkie
Cty0619 Polis med Walkie Talkie
49,00 Kr
Cty0613 Tjuv med Orange Tröja och Backslick
Cty0613 Tjuv med Orange Tröja och Backslick
49,00 Kr
Cty0245 Bonde med gröna Hängslebyxor
Cty0245 Bonde med gröna Hängslebyxor
69,00 Kr
Sp091 Frenzy, Alien Grön
Sp091 Frenzy, Alien Grön
199,00 Kr
Cty0632 Polis pilot, vit hjälm
Cty0632 Polis pilot, vit hjälm
49,00 Kr
Cty0621 Tjuv med Skägg
Cty0621 Tjuv med Skägg
49,00 Kr
Cty0246 Byggarbetare med Spade
Cty0246 Byggarbetare med Spade
69,00 Kr