GDPR
Priser inkl. moms

STÖRST PÅ LEGO I SVERIGE!

lego-superdeals _superdeals2.jpg
lego-favoriter/svenska-sportbitar-stefan-holm _stefanholm.jpg
lego-forvaring _forvaringshuvud.jpg
lego-minifigurer/minifigurer-serie-17 _minifigurerxxx.jpg
lego-losa-delar _losadelar.jpg
legorea-upp-till-70 _70procent.jpg
lego-forvaring forvaring99.jpg
lego-minifigurer/minifigurer-serie-16 _minifigurer16.jpg
lego-forvaring _skelett2018.jpg

Klossimperiets Integritetspolicy

Vad är GDPR?

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny dataskyddsförordning som kommer att gälla i hela EU från och med 25 maj 2018. Syftet är att stärka skyddet för personer vid hantering av personuppgifter inom EU. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PUL).

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Vad är en personuppgift

En personuppgift är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person och som kan identifiera dig som individ. Detta kan vara allt från information som du själv lämnar till oss såsom ditt namn och dina kontaktuppgifter. Det kan också vara personuppgifter som vi genererar baserat på dina köp, dvs. din köphistorik eller information som vi samlar in baserat på hur du använder våra webbsidor eller interagerar med våra annonser (t.ex. vilka sidor eller annonser du klickar på och hur länge du stannar kvar på en sida). Till och med din IP-adress kan vara en personuppgift.

Vem är personuppgiftsansvarig

Klossimperiet AB, Hjälmarsberg 313, 70510 Örebro, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande GDPR och behandling av personuppgifter?

Eftersom vi tar dataskydd på stort allvar har vi särskilda medarbetare som hanterar just dessa ärenden och du kan alltid nå oss på undrar@klossbutiken.se.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande ändring/radering av mina uppgifter?

Du är alltid välkommen att kontakta oss genom att maila undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Hur hanteras mina personuppgifter

I samband med att du lägger en order hos oss sparas uppgifter om dig och din adress och en kopia på din order. Samtidigt som du lägger ordern godkänner du att vi sparar och använder dina uppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att Klossimperiet AB lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullgöra transport, betalning och fakturering samt i marknadsföringssyfte. Dina uppgifter kan lämnas vidare till vår fakturapartner och till våra logistikpartners för att de ska kunna fullfölja sina åtaganden. I övrigt lämnas dina uppgifter inte ut till tredje part.

Om du har köpt en vara hos oss så får du vårt nyhetsbrev via e-post. Vill du inte längre ta emot några nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig genom att maila till undrar@klossbutiken.se.

Vi har en automatisk tidsgräns för hur länge vi sparar uppgifter om dig som kund och din order. Dina uppgifter som kund sparas i 180 dagar sedan kommer datan om dig att anonymiseras och tas bort. Om du lägger en till order inom denna tid, så så uppdateras automatiskt tidsintervallet till 180 dagar igen. Tidsgränen för hur länge din order finns sprad är 180 dagar. När tidsgränsen ar passerat kommer all kunddata på ordern att anonymiseras. Övrig orderdata som produkter, betalmetod och orderreferens kommer att vara kvar.

Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig som person och även begära att den ska tas bort. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Har ni frågor/funderingar kring GDPR som ni inte tycker att ni fick tillräcklig information om av oss vänligen maila oss på undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Erbjudanden
Prisbomb #5 Online!

Just nu superbra pris på denna ask! Max 2st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

125,00 Kr
Läs mer
Prisbomb #6 Online!

Just nu superbra pris på denna ask! Max 2st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

245,00 Kr
Läs mer
Prisbomb #7 Online!

Just nu superbra pris på denna ask! Max 2st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

70,00 Kr
Läs mer
Prisbomb #1 online!

Just nu superbra pris på denna ask! Max 2st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

127,00 Kr
Läs mer
Prisbomb #2 online!

Just nu superbra pris på denna ask! Max 2st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

225,00 Kr
Läs mer
Prisbomb #3 Online!

Just nu superbra pris på denna ask! Max 2st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

259,00 Kr
Läs mer
Prisbomb #4 online!!!

Just nu superbra pris på denna ask! Max 2st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

175,00 Kr
Läs mer
Populär produkt!

En av de mest populära produkterna just nu! Köp en du med!

129,00 Kr
Läs mer
LEGO Minifigurer
jayrt152mfninj2

Vi säljer flera tusen olika minifigurer! Klicka här!

Senast inlagda
sw0190 Magna Guard vakt SW
sw0190 Magna Guard vakt SW
349,00 Kr
852330 Lanyard LEGO Classic
852330 Lanyard LEGO Classic
199,00 Kr
LEGO LegoMinifigures Pen Set
LEGO LegoMinifigures Pen Set
199,00 Kr
LEGO Hero Factory Pennset
LEGO Hero Factory Pennset
99,00 Kr
4160108 Right Shell 2X6 W/Bow/Angle (41767) Black
4160108 Right Shell 2X6 W/Bow/Angle (41767) Black
2,16 Kr
Torso mörk grå blåa armar och svart hängsle (973pb3521c01) Dark Stone Grey
Torso mörk grå blåa armar och svart hängsle (973pb3521c01) Dark Stone Grey
24,00 Kr
4163625 Cross Axle, Extension M/3 Ribs (6538) Transparent red
4163625 Cross Axle, Extension M/3 Ribs (6538) Transparent red
15,00 Kr
4175442 Cross Blok 3M (42003) Bright Red
4175442 Cross Blok 3M (42003) Bright Red
4,21 Kr
Huvud ljus nougat glad rosa läppar dubbel sida (3626cpb2367) Light Nougat
Huvud ljus nougat glad rosa läppar dubbel sida (3626cpb2367) Light Nougat
22,00 Kr
4177444 Technic 2M Beam (43857) Black
4177444 Technic 2M Beam (43857) Black
6,68 Kr
4212355 Tube Ø7,84 2M (75535) Medium Stone Grey
4212355 Tube Ø7,84 2M (75535) Medium Stone Grey
49,00 Kr
Hår svart långt fläta blå tiara (19196pb01) Black
Hår svart långt fläta blå tiara (19196pb01) Black
29,00 Kr
4227544 Angle Element, 112,5 Degr. [5] (32015) Bright Red
4227544 Angle Element, 112,5 Degr. [5] (32015) Bright Red
10,00 Kr
6245442 Mini Head, No. 2729 (42315) White
6245442 Mini Head, No. 2729 (42315) White
28,00 Kr
4128598 Double Cross Block (32184) Bright Red
4128598 Double Cross Block (32184) Bright Red
3,97 Kr
Mantel röd och svart dubbel sida (bb899) Black + Bright Red
Mantel röd och svart dubbel sida (bb899) Black + Bright Red
30,00 Kr
4211609 Plastic Motor, Crank/Cross (2853) Medium Stone Grey
4211609 Plastic Motor, Crank/Cross (2853) Medium Stone Grey
4,61 Kr
4211539 Conical Wheel Z12 (6589) Medium Stone Grey
4211539 Conical Wheel Z12 (6589) Medium Stone Grey
22,00 Kr
Ben vita shorts fickor och svart hud (970c00pb961) White
Ben vita shorts fickor och svart hud (970c00pb961) White
22,00 Kr
4186678 Technic Lever 2M (41677) Bright Red
4186678 Technic Lever 2M (41677) Bright Red
3,62 Kr
Ben turkos med vita detaljer (970c00pb963) Medium Azur
Ben turkos med vita detaljer (970c00pb963) Medium Azur
20,00 Kr
4234429 Angle Element, 180 Degrees [2] (32034) Bright Red
4234429 Angle Element, 180 Degrees [2] (32034) Bright Red
6,38 Kr
Hatt vit med blomma (41944pb02) White
Hatt vit med blomma (41944pb02) White
14,00 Kr
4211628 Light Sword - Blade (30374) Medium Stone Grey
4211628 Light Sword - Blade (30374) Medium Stone Grey
6,04 Kr
Ben kjol blå med rosa blommor (36036pb13) Bright Blue
Ben kjol blå med rosa blommor (36036pb13) Bright Blue
26,00 Kr
4119033 Angle Element, 0 Degrees [1] (32013) Bright Red
4119033 Angle Element, 0 Degrees [1] (32013) Bright Red
4,25 Kr
4613802 Flex Rod 19M (32235) Bright Red
4613802 Flex Rod 19M (32235) Bright Red
36,00 Kr
4246912 St.W. W. 3.18 St., Chr. Lacq. (51723) Cool Silver, Drum Lacquered
4246912 St.W. W. 3.18 St., Chr. Lacq. (51723) Cool Silver, Drum Lacquered
79,00 Kr
5002931 Disco Dance Floor
5002931 Disco Dance Floor
199,00 Kr
852769 Vintage Minifigure Coll Vol.5
852769 Vintage Minifigure Coll Vol.5
699,00 Kr