GDPR
Priser inkl. moms

STÖRST PÅ LEGO I SVERIGE!

lego-superdeals _superdeals2.jpg
lego-minifigurer/minifigurer-serie-17 _minifigurerxxx.jpg
lego-losa-delar _losadelar.jpg
lego-minifigurer/minifigurer-serie-16 _minifigurer16.jpg

Klossimperiets Integritetspolicy

Vad är GDPR?

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny dataskyddsförordning som kommer att gälla i hela EU från och med 25 maj 2018. Syftet är att stärka skyddet för personer vid hantering av personuppgifter inom EU. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PUL).

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Vad är en personuppgift

En personuppgift är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person och som kan identifiera dig som individ. Detta kan vara allt från information som du själv lämnar till oss såsom ditt namn och dina kontaktuppgifter. Det kan också vara personuppgifter som vi genererar baserat på dina köp, dvs. din köphistorik eller information som vi samlar in baserat på hur du använder våra webbsidor eller interagerar med våra annonser (t.ex. vilka sidor eller annonser du klickar på och hur länge du stannar kvar på en sida). Till och med din IP-adress kan vara en personuppgift.

Vem är personuppgiftsansvarig

Klossimperiet AB, Hjälmarsberg 313, 70510 Örebro, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande GDPR och behandling av personuppgifter?

Eftersom vi tar dataskydd på stort allvar har vi särskilda medarbetare som hanterar just dessa ärenden och du kan alltid nå oss på undrar@klossbutiken.se.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande ändring/radering av mina uppgifter?

Du är alltid välkommen att kontakta oss genom att maila undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Hur hanteras mina personuppgifter

I samband med att du lägger en order hos oss sparas uppgifter om dig och din adress och en kopia på din order. Samtidigt som du lägger ordern godkänner du att vi sparar och använder dina uppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att Klossimperiet AB lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullgöra transport, betalning och fakturering samt i marknadsföringssyfte. Dina uppgifter kan lämnas vidare till vår fakturapartner och till våra logistikpartners för att de ska kunna fullfölja sina åtaganden. I övrigt lämnas dina uppgifter inte ut till tredje part.

Om du har köpt en vara hos oss så får du vårt nyhetsbrev via e-post. Vill du inte längre ta emot några nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig genom att maila till undrar@klossbutiken.se.

Vi har en automatisk tidsgräns för hur länge vi sparar uppgifter om dig som kund och din order. Dina uppgifter som kund sparas i 180 dagar sedan kommer datan om dig att anonymiseras och tas bort. Om du lägger en till order inom denna tid, så så uppdateras automatiskt tidsintervallet till 180 dagar igen. Tidsgränen för hur länge din order finns sprad är 180 dagar. När tidsgränsen ar passerat kommer all kunddata på ordern att anonymiseras. Övrig orderdata som produkter, betalmetod och orderreferens kommer att vara kvar.

Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig som person och även begära att den ska tas bort. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Har ni frågor/funderingar kring GDPR som ni inte tycker att ni fick tillräcklig information om av oss vänligen maila oss på undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Erbjudanden
Populär produkt!

En av de mest populära produkterna just nu! Köp en du med!

129,00 Kr
Läs mer
LEGO Minifigurer
jayrt152mfninj2

Vi säljer flera tusen olika minifigurer! Klicka här!

Senast inlagda
Sticker for Set 7741 - (61966/4520689)
Sticker for Set 7741 - (61966/4520689)
69,00 Kr
1011498 LEGO Paraply Kids Captain Rex
1011498 LEGO Paraply Kids Captain Rex
499,00 Kr
4541570 LEGO City Sticker/Klistermärke
4541570 LEGO City Sticker/Klistermärke
49,00 Kr
Sticker/Klistermärke Power Miners
Sticker/Klistermärke Power Miners
69,00 Kr
4530147 LEGO City Etiketter till skolböcker
4530147 LEGO City Etiketter till skolböcker
79,00 Kr 39,00 Kr
852536 LEGO Sticker Set, Lego bitar
852536 LEGO Sticker Set, Lego bitar
99,00 Kr
853148 LEGO Magnet
853148 LEGO Magnet
139,00 Kr
4623328 Ninjago Klistermärke Zane
4623328 Ninjago Klistermärke Zane
39,00 Kr
3195 Clikits Armband
3195 Clikits Armband
59,00 Kr
LEGO Mars Mission Anteckningsbok Rutig
LEGO Mars Mission Anteckningsbok Rutig
179,00 Kr
4624380 Ninjago Pennor 2st
4624380 Ninjago Pennor 2st
49,00 Kr
4586605 LEGO City Polis Bag Tag
4586605 LEGO City Polis Bag Tag
49,00 Kr
4595391 LEGO City Tåg Bag Tag
4595391 LEGO City Tåg Bag Tag
49,00 Kr
7505 Clikits Blom-Armband
7505 Clikits Blom-Armband
59,00 Kr
853136 LEGO Paraply minifigures
853136 LEGO Paraply minifigures
399,00 Kr
852707 LEGO Present Påse
852707 LEGO Present Påse
199,00 Kr 129,00 Kr
LEGODEC07 LEGO Wall Stickers City
LEGODEC07 LEGO Wall Stickers City
229,00 Kr
850840 LEGO Present Påse
850840 LEGO Present Påse
199,00 Kr 129,00 Kr
852988 Paraply
852988 Paraply
399,00 Kr
Sticker/Klistermärke Power Miners
Sticker/Klistermärke Power Miners
99,00 Kr
4518195 Sticker/Klistermärke Bionicle
4518195 Sticker/Klistermärke Bionicle
99,00 Kr 69,00 Kr
2853383 LEGO SPEL Tärning Nyckelring Dice keyring
2853383 LEGO SPEL Tärning Nyckelring Dice keyring
99,00 Kr
852678 LEGO Axel väska
852678 LEGO Axel väska
799,00 Kr 499,00 Kr
4647074 Sticker/Klistermärke Heroica
4647074 Sticker/Klistermärke Heroica
99,00 Kr 49,00 Kr
LEGO Bagage Tag Black / Svart
LEGO Bagage Tag Black / Svart
99,00 Kr
LEGO Bagage Tag Pink / Rosa
LEGO Bagage Tag Pink / Rosa
99,00 Kr
LEGO Power Miners Vatten Tatuering
LEGO Power Miners Vatten Tatuering
19,00 Kr 5,00 Kr
4659608 LEGO Hero Factory Sticker hologram
4659608 LEGO Hero Factory Sticker hologram
59,00 Kr 19,00 Kr
4540839 LEGO Bionicle Lampa
4540839 LEGO Bionicle Lampa
69,00 Kr 39,00 Kr
853176 Skeleton Mummy Battle Pack
853176 Skeleton Mummy Battle Pack
549,00 Kr