GDPR
Priser inkl. moms

STÖRST PÅ LEGO I SVERIGE!

lego-superdeals _superdeals2.jpg
legorea-upp-till-70 _70procent.jpg
lego-pink-friday pinkfriday.jpg
lego-prylar coolaprylar.jpg
lego-unika-produkter unikaaskar.jpg
lego-losa-delar _losadelar.jpg
lego-minifigurer _minifigurer16.jpg

Klossimperiets Integritetspolicy

Vad är GDPR?

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny dataskyddsförordning som kommer att gälla i hela EU från och med 25 maj 2018. Syftet är att stärka skyddet för personer vid hantering av personuppgifter inom EU. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PUL).

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Vad är en personuppgift

En personuppgift är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person och som kan identifiera dig som individ. Detta kan vara allt från information som du själv lämnar till oss såsom ditt namn och dina kontaktuppgifter. Det kan också vara personuppgifter som vi genererar baserat på dina köp, dvs. din köphistorik eller information som vi samlar in baserat på hur du använder våra webbsidor eller interagerar med våra annonser (t.ex. vilka sidor eller annonser du klickar på och hur länge du stannar kvar på en sida). Till och med din IP-adress kan vara en personuppgift.

Vem är personuppgiftsansvarig

Klossimperiet AB, Hjälmarsberg 313, 70510 Örebro, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande GDPR och behandling av personuppgifter?

Eftersom vi tar dataskydd på stort allvar har vi särskilda medarbetare som hanterar just dessa ärenden och du kan alltid nå oss på undrar@klossbutiken.se.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande ändring/radering av mina uppgifter?

Du är alltid välkommen att kontakta oss genom att maila undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Hur hanteras mina personuppgifter

I samband med att du lägger en order hos oss sparas uppgifter om dig och din adress och en kopia på din order. Samtidigt som du lägger ordern godkänner du att vi sparar och använder dina uppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att Klossimperiet AB lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullgöra transport, betalning och fakturering samt i marknadsföringssyfte. Dina uppgifter kan lämnas vidare till vår fakturapartner och till våra logistikpartners för att de ska kunna fullfölja sina åtaganden. I övrigt lämnas dina uppgifter inte ut till tredje part.

Om du har köpt en vara hos oss så får du vårt nyhetsbrev via e-post. Vill du inte längre ta emot några nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig genom att maila till undrar@klossbutiken.se.

Vi har en automatisk tidsgräns för hur länge vi sparar uppgifter om dig som kund och din order. Dina uppgifter som kund sparas i 180 dagar sedan kommer datan om dig att anonymiseras och tas bort. Om du lägger en till order inom denna tid, så så uppdateras automatiskt tidsintervallet till 180 dagar igen. Tidsgränen för hur länge din order finns sprad är 180 dagar. När tidsgränsen ar passerat kommer all kunddata på ordern att anonymiseras. Övrig orderdata som produkter, betalmetod och orderreferens kommer att vara kvar.

Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig som person och även begära att den ska tas bort. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Har ni frågor/funderingar kring GDPR som ni inte tycker att ni fick tillräcklig information om av oss vänligen maila oss på undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Erbjudanden
Prisbomb #9 Online!

Just nu superbra pris på denna minifigursplatta! Max 100st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

1,29 Kr
Läs mer
Prisbomb #10 Online!

Just nu superbra pris på denna del! Max 200st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

0,99 Kr
Läs mer
Prisbomb #2 online!

Just nu superbra pris på R2-D2 Minifigur! Gäller endast så långt lagret räcker!

79,00 Kr
Läs mer
Prisbomb #3 Online!

Just nu superbra pris på denna lösa LEGO-del! Gäller endast så långt lagret räcker!

2,99 Kr
Läs mer
Prisbomb #8 Online!

Just nu superbra pris på denna minifigur! Max 5st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

69,00 Kr
Läs mer
Populär produkt!

En av de mest populära produkterna just nu! Köp en du med!

149,00 Kr
Läs mer
LEGO Minifigurer
jayrt152mfninj2

Vi säljer flera tusen olika minifigurer! Klicka här!

Senast inlagda
6287558 Design Element, Front, 6X6X7 (65067) Bright Blue + 6287562 Design Element, Back, 6X8X1, W/3.2 Shaft (65068) Dark Stone Grey
6287558 Design Element, Front, 6X6X7 (65067) Bright Blue + 6287562 Design Element, Back, 6X8X1, W/3.2 Shaft (65068) Dark Stone Grey
99,00 Kr 49,00 Kr
6097194 Plate 6X6 (3958) Dark Green
6097194 Plate 6X6 (3958) Dark Green
11,00 Kr
6289292 Wall 1/2 Circle, 2X4X2 W/ Cutout, No. 9 (66672) White
6289292 Wall 1/2 Circle, 2X4X2 W/ Cutout, No. 9 (66672) White
18,00 Kr
Sticker for Set 71715 - (69126/6310990)
Sticker for Set 71715 - (69126/6310990)
49,00 Kr
6267125 Vegetable, No. 3 (51270) Bright Orange
6267125 Vegetable, No. 3 (51270) Bright Orange
25,00 Kr
6283475 Lamp, No. 1 (37776) Warm Gold+ 3006844 Round Brick 1 - Tr (30068) Transparent Yellow
6283475 Lamp, No. 1 (37776) Warm Gold+ 3006844 Round Brick 1 - Tr (30068) Transparent Yellow
29,00 Kr
6287556 Design Element, Front, 6X6X7 (65067) Bright Red + 6287562 Design Element, Back, 6X8X1, W/3.2 Shaft (65068) Dark Stone Grey
6287556 Design Element, Front, 6X6X7 (65067) Bright Red + 6287562 Design Element, Back, 6X8X1, W/3.2 Shaft (65068) Dark Stone Grey
99,00 Kr 49,00 Kr
6174243 Plate 2X2, Corner, 45 Deg. (26601) Black
6174243 Plate 2X2, Corner, 45 Deg. (26601) Black
7,08 Kr
6290364 Mini Helmet, No. 243 (50665) Bright Blue
6290364 Mini Helmet, No. 243 (50665) Bright Blue
39,00 Kr
6188400 Plate 2X3 W/ Hor. 3,2 Shaft (30166) White
6188400 Plate 2X3 W/ Hor. 3,2 Shaft (30166) White
16,00 Kr
4210883 Plate 1X2 W/Stub Vertical/End (44301) Dark Stone Grey
4210883 Plate 1X2 W/Stub Vertical/End (44301) Dark Stone Grey
2,23 Kr
4515371 Roof Tile 2X1X2 (60481) Bright Red
4515371 Roof Tile 2X1X2 (60481) Bright Red
7,22 Kr
Sticker for Set 71708 - (66647/6289131)
Sticker for Set 71708 - (66647/6289131)
49,00 Kr
6178921 Brick 1X2 With Cross Hole (31493) White
6178921 Brick 1X2 With Cross Hole (31493) White
1,44 Kr
6134869 1/2 Circle Plate 4X8 (22888) Bright Purple
6134869 1/2 Circle Plate 4X8 (22888) Bright Purple
10,00 Kr
6170567 Brick 1X1 W. Handle (28917) White
6170567 Brick 1X1 W. Handle (28917) White
4,33 Kr
6288364 Plate 2X2, W/ 1 Knob, No. 1 (66509) White
6288364 Plate 2X2, W/ 1 Knob, No. 1 (66509) White
19,00 Kr
6209416 Brick 4X4/18° (50373) Black
6209416 Brick 4X4/18° (50373) Black
6,77 Kr
6209371 Weapon, W/ 4.85 Hole (41125) Transparent Fluorescent Green
6209371 Weapon, W/ 4.85 Hole (41125) Transparent Fluorescent Green
11,00 Kr
6209807 Roof 2X4X4 (35563) Earth Blue
6209807 Roof 2X4X4 (35563) Earth Blue
17,00 Kr
6288402 Rakt svärd (37341) Transparent Fluorescent Green
6288402 Rakt svärd (37341) Transparent Fluorescent Green
19,00 Kr 14,00 Kr
6244887 Roof Tile 2X2/45° (35277) Transparent Blue
6244887 Roof Tile 2X2/45° (35277) Transparent Blue
2,54 Kr
6287580 Sword, No. 16 (65272) Multicombination
6287580 Sword, No. 16 (65272) Multicombination
49,00 Kr
6245269 Wall Element 1X4X3 (35323) Transparent
6245269 Wall Element 1X4X3 (35323) Transparent
21,00 Kr
6287600 Gameplayer Label (xxx) + 6170186 Light Sword Blade (30374) Transparent Fluorescent Green
6287600 Gameplayer Label (xxx) + 6170186 Light Sword Blade (30374) Transparent Fluorescent Green
29,00 Kr
Sticker for Set 71714 - (69123/6310982)
Sticker for Set 71714 - (69123/6310982)
49,00 Kr
6089103 Weapon No. 4 (18792) Reddish Brown
6089103 Weapon No. 4 (18792) Reddish Brown
39,00 Kr 19,00 Kr
6052126 Plate 2X2X2/3 W. 2. Hor. Knob (99206) Black
6052126 Plate 2X2X2/3 W. 2. Hor. Knob (99206) Black
2,37 Kr
6288402 Kama kniv (37341) Transparent Fluorescent Green
6288402 Kama kniv (37341) Transparent Fluorescent Green
19,00 Kr 14,00 Kr
6104264 Tool No. 3 (18789) Silver Metallic
6104264 Tool No. 3 (18789) Silver Metallic
39,00 Kr 19,00 Kr