GDPR
Priser inkl. moms

STÖRST PÅ LEGO I SVERIGE!

lego-losa-delar _losadelar.jpg
legorea-upp-till-70 _70procent.jpg
lego-pink-friday pinkfriday.jpg
lego-superdeals _superdeals2.jpg
lego-prylar coolaprylar.jpg
lego-unika-produkter unikaaskar.jpg
lego-minifigurer _minifigurer16.jpg

Klossimperiets Integritetspolicy

Vad är GDPR?

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny dataskyddsförordning som kommer att gälla i hela EU från och med 25 maj 2018. Syftet är att stärka skyddet för personer vid hantering av personuppgifter inom EU. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PUL).

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Vad är en personuppgift

En personuppgift är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person och som kan identifiera dig som individ. Detta kan vara allt från information som du själv lämnar till oss såsom ditt namn och dina kontaktuppgifter. Det kan också vara personuppgifter som vi genererar baserat på dina köp, dvs. din köphistorik eller information som vi samlar in baserat på hur du använder våra webbsidor eller interagerar med våra annonser (t.ex. vilka sidor eller annonser du klickar på och hur länge du stannar kvar på en sida). Till och med din IP-adress kan vara en personuppgift.

Vem är personuppgiftsansvarig

Klossimperiet AB, Hjälmarsberg 313, 70510 Örebro, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande GDPR och behandling av personuppgifter?

Eftersom vi tar dataskydd på stort allvar har vi särskilda medarbetare som hanterar just dessa ärenden och du kan alltid nå oss på undrar@klossbutiken.se.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande ändring/radering av mina uppgifter?

Du är alltid välkommen att kontakta oss genom att maila undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Hur hanteras mina personuppgifter

I samband med att du lägger en order hos oss sparas uppgifter om dig och din adress och en kopia på din order. Samtidigt som du lägger ordern godkänner du att vi sparar och använder dina uppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att Klossimperiet AB lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullgöra transport, betalning och fakturering samt i marknadsföringssyfte. Dina uppgifter kan lämnas vidare till vår fakturapartner och till våra logistikpartners för att de ska kunna fullfölja sina åtaganden. I övrigt lämnas dina uppgifter inte ut till tredje part.

Om du har köpt en vara hos oss så får du vårt nyhetsbrev via e-post. Vill du inte längre ta emot några nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig genom att maila till undrar@klossbutiken.se.

Vi har en automatisk tidsgräns för hur länge vi sparar uppgifter om dig som kund och din order. Dina uppgifter som kund sparas i 180 dagar sedan kommer datan om dig att anonymiseras och tas bort. Om du lägger en till order inom denna tid, så så uppdateras automatiskt tidsintervallet till 180 dagar igen. Tidsgränen för hur länge din order finns sprad är 180 dagar. När tidsgränsen ar passerat kommer all kunddata på ordern att anonymiseras. Övrig orderdata som produkter, betalmetod och orderreferens kommer att vara kvar.

Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig som person och även begära att den ska tas bort. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Har ni frågor/funderingar kring GDPR som ni inte tycker att ni fick tillräcklig information om av oss vänligen maila oss på undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Erbjudanden
Prisbomb #9 Online!

Just nu superbra pris på denna minifigursplatta! Max 100st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

1,79 Kr
Läs mer
Prisbomb #10 Online!

Just nu superbra pris på denna del! Max 200st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

0,99 Kr
Läs mer
Prisbomb #2 online!

Just nu superbra pris på R2-D2 Minifigur! Gäller endast så långt lagret räcker!

99,00 Kr
Läs mer
Prisbomb #3 Online!

Just nu superbra pris på denna lösa LEGO-del! Gäller endast så långt lagret räcker!

2,99 Kr
Läs mer
Populär produkt!

En av de mest populära produkterna just nu! Köp en du med!

149,00 Kr
Läs mer
LEGO Minifigurer
jayrt152mfninj2

Vi säljer flera tusen olika minifigurer! Klicka här!

Senast inlagda
31199 Marvel Studios Iron Man
31199 Marvel Studios Iron Man
1.499,00 Kr
6315195 Plate, 4X4X2/3, Circle, W/ Reduced Knobs (66792) White
6315195 Plate, 4X4X2/3, Circle, W/ Reduced Knobs (66792) White
11,00 Kr
6308871 Plate, 4X4X2/3, Circle, W/ Reduced Knobs (66792) Dark Orange
6308871 Plate, 4X4X2/3, Circle, W/ Reduced Knobs (66792) Dark Orange
11,00 Kr
6315655 Plate 4X4X2/3, W/ Sticker No. 17 (69465) White
6315655 Plate 4X4X2/3, W/ Sticker No. 17 (69465) White
39,00 Kr
6301629 Plate, 6X6X2/3, Circle, W/ Reduced Knobs (66789) Bright Blue
6301629 Plate, 6X6X2/3, Circle, W/ Reduced Knobs (66789) Bright Blue
18,00 Kr
6294708 Design Element 6X6, Circle (66787) Bright Green
6294708 Design Element 6X6, Circle (66787) Bright Green
99,00 Kr
6315656 Flat Tile 2X2, W/ Sticker No. 3 (69466) Bright Yellow
6315656 Flat Tile 2X2, W/ Sticker No. 3 (69466) Bright Yellow
39,00 Kr
Mar0022 Goomba
Mar0022 Goomba
99,00 Kr
6301842 Plate, 4X4X2/3, Circle, W/ Reduced Knobs (66792) Bright Red
6301842 Plate, 4X4X2/3, Circle, W/ Reduced Knobs (66792) Bright Red
11,00 Kr
6301631 Plate, 6X6X2/3, Circle, W/ Reduced Knobs (66789) Bright Green
6301631 Plate, 6X6X2/3, Circle, W/ Reduced Knobs (66789) Bright Green
18,00 Kr
6315659 Flat Tile 2X2, W/ Sticker No. 4 (69467) Black
6315659 Flat Tile 2X2, W/ Sticker No. 4 (69467) Black
39,00 Kr
6301640 Plate, 8X8X2/3, Circle, W/ Reduced Knobs (66790) Bright Blue
6301640 Plate, 8X8X2/3, Circle, W/ Reduced Knobs (66790) Bright Blue
25,00 Kr
6314383 Profile Brick 1X2 Single Gro. (98283) Dark Orange
6314383 Profile Brick 1X2 Single Gro. (98283) Dark Orange
7,88 Kr
6315523 Plate 4X4X2/3, W/ Sticker No. 1 (69433) Flame Yellowish Orange
6315523 Plate 4X4X2/3, W/ Sticker No. 1 (69433) Flame Yellowish Orange
29,00 Kr
6308875 Plate, 4X4X2/3, Circle, W/ Reduced Knobs (66792) Bright Green
6308875 Plate, 4X4X2/3, Circle, W/ Reduced Knobs (66792) Bright Green
11,00 Kr
Mar0003 Bowser Jr.
Mar0003 Bowser Jr.
249,00 Kr
6301632 Plate, 6X6X2/3, Circle, W/ Reduced Knobs (66789) Dark Orange
6301632 Plate, 6X6X2/3, Circle, W/ Reduced Knobs (66789) Dark Orange
18,00 Kr
6310504 Brick 2X2, No. 140 (69087) Bright Yellow
6310504 Brick 2X2, No. 140 (69087) Bright Yellow
39,00 Kr
6294706 Plate, 8X8X2/3, Circle, W/ Reduced Knobs (66790) Bright Red
6294706 Plate, 8X8X2/3, Circle, W/ Reduced Knobs (66790) Bright Red
25,00 Kr
6308922 Plate 2X3, W/ Holder, No. 15 (68899) Black
6308922 Plate 2X3, W/ Holder, No. 15 (68899) Black
39,00 Kr
6308879 Plate, 4X4X2/3, Circle, W/ Reduced Knobs (66792) Bright Blue
6308879 Plate, 4X4X2/3, Circle, W/ Reduced Knobs (66792) Bright Blue
11,00 Kr
6315526 Flat Tile 2X2, W/ Sticker, No. 2 (69434) Bright Green
6315526 Flat Tile 2X2, W/ Sticker, No. 2 (69434) Bright Green
39,00 Kr
6315191 Brick 1X2X3 (22886) Dark Orange
6315191 Brick 1X2X3 (22886) Dark Orange
6,37 Kr
6301641 Plate, 8X8X2/3, Circle, W/ Reduced Knobs (66790) Bright Green
6301641 Plate, 8X8X2/3, Circle, W/ Reduced Knobs (66790) Bright Green
25,00 Kr
Mar0007 Mario
Mar0007 Mario
499,00 Kr
LGK370 Belysning till The Mandalorian™ Bounty Hunter Transport 75292
LGK370 Belysning till The Mandalorian™ Bounty Hunter Transport 75292
349,00 Kr 299,00 Kr
Sw0046 Imperial Officer, Old Grey
Sw0046 Imperial Officer, Old Grey
299,00 Kr 269,00 Kr
Sw0377 ARC Trooper
Sw0377 ARC Trooper
799,00 Kr 699,00 Kr
Njo388 Chopper Maroon
Njo388 Chopper Maroon
119,00 Kr
Njo385 Mr. E
Njo385 Mr. E
199,00 Kr