GDPR
Priser inkl. moms

STÖRST PÅ LEGO I SVERIGE!

lego-forvaring _skelett2018.jpg
lego-adventskalendrar _advent2018.jpg
lego-favoriter/svenska-sportbitar-stefan-holm _stefanholm.jpg
lego-superdeals _superdeals2.jpg
lego-forvaring _forvaringshuvud.jpg
lego-minifigurer/minifigurer-serie-17 _minifigurerxxx.jpg
lego-losa-delar _losadelar.jpg
legorea-upp-till-70 _70procent.jpg
lego-forvaring forvaring99.jpg
lego-minifigurer/minifigurer-serie-16 _minifigurer16.jpg

Klossimperiets Integritetspolicy

Vad är GDPR?

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny dataskyddsförordning som kommer att gälla i hela EU från och med 25 maj 2018. Syftet är att stärka skyddet för personer vid hantering av personuppgifter inom EU. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PUL).

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Vad är en personuppgift

En personuppgift är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person och som kan identifiera dig som individ. Detta kan vara allt från information som du själv lämnar till oss såsom ditt namn och dina kontaktuppgifter. Det kan också vara personuppgifter som vi genererar baserat på dina köp, dvs. din köphistorik eller information som vi samlar in baserat på hur du använder våra webbsidor eller interagerar med våra annonser (t.ex. vilka sidor eller annonser du klickar på och hur länge du stannar kvar på en sida). Till och med din IP-adress kan vara en personuppgift.

Vem är personuppgiftsansvarig

Klossimperiet AB, Hjälmarsberg 313, 70510 Örebro, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande GDPR och behandling av personuppgifter?

Eftersom vi tar dataskydd på stort allvar har vi särskilda medarbetare som hanterar just dessa ärenden och du kan alltid nå oss på undrar@klossbutiken.se.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande ändring/radering av mina uppgifter?

Du är alltid välkommen att kontakta oss genom att maila undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Hur hanteras mina personuppgifter

I samband med att du lägger en order hos oss sparas uppgifter om dig och din adress och en kopia på din order. Samtidigt som du lägger ordern godkänner du att vi sparar och använder dina uppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att Klossimperiet AB lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullgöra transport, betalning och fakturering samt i marknadsföringssyfte. Dina uppgifter kan lämnas vidare till vår fakturapartner och till våra logistikpartners för att de ska kunna fullfölja sina åtaganden. I övrigt lämnas dina uppgifter inte ut till tredje part.

Om du har köpt en vara hos oss så får du vårt nyhetsbrev via e-post. Vill du inte längre ta emot några nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig genom att maila till undrar@klossbutiken.se.

Vi har en automatisk tidsgräns för hur länge vi sparar uppgifter om dig som kund och din order. Dina uppgifter som kund sparas i 180 dagar sedan kommer datan om dig att anonymiseras och tas bort. Om du lägger en till order inom denna tid, så så uppdateras automatiskt tidsintervallet till 180 dagar igen. Tidsgränen för hur länge din order finns sprad är 180 dagar. När tidsgränsen ar passerat kommer all kunddata på ordern att anonymiseras. Övrig orderdata som produkter, betalmetod och orderreferens kommer att vara kvar.

Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig som person och även begära att den ska tas bort. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Har ni frågor/funderingar kring GDPR som ni inte tycker att ni fick tillräcklig information om av oss vänligen maila oss på undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Erbjudanden
Populär produkt!

En av de mest populära produkterna just nu! Köp en du med!

129,00 Kr
Läs mer
LEGO Minifigurer
jayrt152mfninj2

Vi säljer flera tusen olika minifigurer! Klicka här!

Senast inlagda
30542 Söt mops
30542 Söt mops
49,00 Kr 35,00 Kr
30531 Garmadons söner Påse
30531 Garmadons söner Påse
49,00 Kr 35,00 Kr
30403 Olivias fjärrstyrda båt Påse
30403 Olivias fjärrstyrda båt Påse
49,00 Kr 35,00 Kr
30357 Vägarbetare Påse City
30357 Vägarbetare Påse City
49,00 Kr 35,00 Kr
30339 Trafikljuspatrull Påse Juniors
30339 Trafikljuspatrull Påse Juniors
49,00 Kr 35,00 Kr
75222 Betrayal at Cloud City
75222 Betrayal at Cloud City
4.299,00 Kr
10261 Roller Coaster
10261 Roller Coaster
4.199,00 Kr
10262 James Bond Aston Martin DB5
10262 James Bond Aston Martin DB5
1.999,00 Kr
21311 Voltron
21311 Voltron
2.299,00 Kr
40188 Pencil Pot
40188 Pencil Pot
249,00 Kr
75955 Hogwarts Express
75955 Hogwarts Express
1.099,00 Kr
30427 Ice Tank
30427 Ice Tank
69,00 Kr
21314 TRON: Legacy
21314 TRON: Legacy
499,00 Kr
75956 Quidditch Match
75956 Quidditch Match
499,00 Kr
41616 Hermoine
41616 Hermoine
169,00 Kr
40273 Thanksgiving Turkey
40273 Thanksgiving Turkey
199,00 Kr
40274 Mr & Mrs Claus
40274 Mr & Mrs Claus
349,00 Kr
Knightmare Batman accessory set (853744)
Knightmare Batman accessory set (853744)
249,00 Kr
4580588 Rim Ø61.6 X 13.6 (2903) Dark Stone Grey
4580588 Rim Ø61.6 X 13.6 (2903) Dark Stone Grey
29,00 Kr
njo004 Jay Minifigur
njo004 Jay Minifigur
199,00 Kr
sw209 Darth Vader
sw209 Darth Vader
349,00 Kr
sw302 Gungan Soldier
sw302 Gungan Soldier
99,00 Kr
sw296 Mandalorian
sw296 Mandalorian
149,00 Kr 99,00 Kr
75230 LEGO Star Wars PORG
75230 LEGO Star Wars PORG
799,00 Kr
4525184 Differentiale 3M Z 28 (32009) Dark Stone Grey
4525184 Differentiale 3M Z 28 (32009) Dark Stone Grey
33,00 Kr
4625586 Double Angular Beam 3X7 45° (32009) Transparent
4625586 Double Angular Beam 3X7 45° (32009) Transparent
38,00 Kr
4625594 Technic 15M Beam (32278) Transparent
4625594 Technic 15M Beam (32278) Transparent
29,00 Kr
4189936 Angle Element 135 Deg. [4](32192) Bright Red
4189936 Angle Element 135 Deg. [4](32192) Bright Red
8,62 Kr
42030 Fjärrstyrd VOLVO L350F hjullastare
42030 Fjärrstyrd VOLVO L350F hjullastare
5.499,00 Kr
LEGO 4005 Förvaring 8 Utrdragslåda VIT
LEGO 4005 Förvaring 8 Utrdragslåda VIT
349,00 Kr