GDPR
Priser inkl. moms

STÖRST PÅ LEGO I SVERIGE!

lego-superdeals _superdeals2.jpg
lego-favoriter/svenska-sportbitar-stefan-holm _stefanholm.jpg
lego-forvaring _forvaringshuvud.jpg
lego-minifigurer/minifigurer-serie-17 _minifigurerxxx.jpg
lego-losa-delar _losadelar.jpg
legorea-upp-till-70 _70procent.jpg
lego-forvaring forvaring99.jpg
lego-minifigurer/minifigurer-serie-16 _minifigurer16.jpg
lego-forvaring _skelett2018.jpg

Klossimperiets Integritetspolicy

Vad är GDPR?

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny dataskyddsförordning som kommer att gälla i hela EU från och med 25 maj 2018. Syftet är att stärka skyddet för personer vid hantering av personuppgifter inom EU. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PUL).

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Vad är en personuppgift

En personuppgift är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person och som kan identifiera dig som individ. Detta kan vara allt från information som du själv lämnar till oss såsom ditt namn och dina kontaktuppgifter. Det kan också vara personuppgifter som vi genererar baserat på dina köp, dvs. din köphistorik eller information som vi samlar in baserat på hur du använder våra webbsidor eller interagerar med våra annonser (t.ex. vilka sidor eller annonser du klickar på och hur länge du stannar kvar på en sida). Till och med din IP-adress kan vara en personuppgift.

Vem är personuppgiftsansvarig

Klossimperiet AB, Hjälmarsberg 313, 70510 Örebro, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande GDPR och behandling av personuppgifter?

Eftersom vi tar dataskydd på stort allvar har vi särskilda medarbetare som hanterar just dessa ärenden och du kan alltid nå oss på undrar@klossbutiken.se.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande ändring/radering av mina uppgifter?

Du är alltid välkommen att kontakta oss genom att maila undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Hur hanteras mina personuppgifter

I samband med att du lägger en order hos oss sparas uppgifter om dig och din adress och en kopia på din order. Samtidigt som du lägger ordern godkänner du att vi sparar och använder dina uppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att Klossimperiet AB lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullgöra transport, betalning och fakturering samt i marknadsföringssyfte. Dina uppgifter kan lämnas vidare till vår fakturapartner och till våra logistikpartners för att de ska kunna fullfölja sina åtaganden. I övrigt lämnas dina uppgifter inte ut till tredje part.

Om du har köpt en vara hos oss så får du vårt nyhetsbrev via e-post. Vill du inte längre ta emot några nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig genom att maila till undrar@klossbutiken.se.

Vi har en automatisk tidsgräns för hur länge vi sparar uppgifter om dig som kund och din order. Dina uppgifter som kund sparas i 180 dagar sedan kommer datan om dig att anonymiseras och tas bort. Om du lägger en till order inom denna tid, så så uppdateras automatiskt tidsintervallet till 180 dagar igen. Tidsgränen för hur länge din order finns sprad är 180 dagar. När tidsgränsen ar passerat kommer all kunddata på ordern att anonymiseras. Övrig orderdata som produkter, betalmetod och orderreferens kommer att vara kvar.

Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig som person och även begära att den ska tas bort. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Har ni frågor/funderingar kring GDPR som ni inte tycker att ni fick tillräcklig information om av oss vänligen maila oss på undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Erbjudanden
Prisbomb #1 online!

Just nu superbra pris på denna ask! Max 2st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

185,00 Kr
Läs mer
Prisbomb #2 online!

Just nu superbra pris på denna ask! Max 1st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

120,00 Kr
Läs mer
Prisbomb #3 Online!

Just nu superbra pris på denna ask! Max 2st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

175,00 Kr
Läs mer
Populär produkt!

En av de mest populära produkterna just nu! Köp en du med!

129,00 Kr
Läs mer
LEGO Minifigurer
jayrt152mfninj2

Vi säljer flera tusen olika minifigurer! Klicka här!

Senast inlagda
60216 Brandkåren i centrum HELKART 3ST/KRT
60216 Brandkåren i centrum HELKART 3ST/KRT
3.297,00 Kr 2.460,00 Kr
60215 Brandstation HELKART 4ST/KRT
60215 Brandstation HELKART 4ST/KRT
2.796,00 Kr 1.920,00 Kr
60214 Utryckning till Restaurang HELKART 4ST/KRT
60214 Utryckning till Restaurang HELKART 4ST/KRT
1.396,00 Kr 940,00 Kr
60195 Arktisk mobil utforskningsbas  HELKART 4ST/KRT
60195 Arktisk mobil utforskningsbas HELKART 4ST/KRT
4.396,00 Kr 3.200,00 Kr
60194 Arktisk spaningslastbil HELKART 3ST/KRT
60194 Arktisk spaningslastbil HELKART 3ST/KRT
1.647,00 Kr 1.185,00 Kr
60192 Arktisk isbandtraktor
60192 Arktisk isbandtraktor
1.494,00 Kr 990,00 Kr
60191 Arktiskt utforskningsteam HELKART 8ST/KRT
60191 Arktiskt utforskningsteam HELKART 8ST/KRT
792,00 Kr 520,00 Kr
60190 Arktisk isglidare HELKART 8ST/KRT
60190 Arktisk isglidare HELKART 8ST/KRT
472,00 Kr 311,00 Kr
60182 Pickup och Husvagn HELKART 4ST/KART
60182 Pickup och Husvagn HELKART 4ST/KART
1.196,00 Kr 810,00 Kr
60181 Skogtraktor HELKART 6ST/KRT
60181 Skogtraktor HELKART 6ST/KRT
1.194,00 Kr 789,00 Kr
60180 Monstertruck HELKART 6ST/KRT
60180 Monstertruck HELKART 6ST/KRT
1.194,00 Kr 789,00 Kr
60174 Bergspolisens Högkvarter HELKART 3ST/KRT
60174 Bergspolisens Högkvarter HELKART 3ST/KRT
2.697,00 Kr 1.939,00 Kr
60173 Bergsarrest HELKART 3ST/KRT
60173 Bergsarrest HELKART 3ST/KRT
1.647,00 Kr 1.185,00 Kr
60172 Polisjakt på Berget HELKART 3ST/KRT
60172 Polisjakt på Berget HELKART 3ST/KRT
1.047,00 Kr 709,00 Kr
60141 Polisstation HELKART 2ST/KRT
60141 Polisstation HELKART 2ST/KRT
2.198,00 Kr 1.590,00 Kr
60139 Mobil komandocentral HELKART 3ST/KRT
60139 Mobil komandocentral HELKART 3ST/KRT
1.347,00 Kr 935,00 Kr
60138 Höghastighetsjakt HELKART 3ST/KRT
60138 Höghastighetsjakt HELKART 3ST/KRT
1.047,00 Kr 709,00 Kr
45560 Education EV3 Expansion Set
45560 Education EV3 Expansion Set
1.999,00 Kr 1.348,00 Kr
9688 Renewable Energy Add-on Set
9688 Renewable Energy Add-on Set
1.999,00 Kr 1.528,00 Kr
45570 EV3 Space Challenge Set
45570 EV3 Space Challenge Set
2.499,00 Kr 2.248,00 Kr
41383 Olivias hamsterlek HELKART 8ST/KRT
41383 Olivias hamsterlek HELKART 8ST/KRT
792,00 Kr 530,00 Kr
41365 Emmas ateljé HELKART 4ST/KRT
41365 Emmas ateljé HELKART 4ST/KRT
1.196,00 Kr 840,00 Kr
41364 Stephanies buggy HELKART 6ST/KRT
41364 Stephanies buggy HELKART 6ST/KRT
1.494,00 Kr 1.050,00 Kr
41363 Mias skogsäventyr HELKART 8ST/KRT
41363 Mias skogsäventyr HELKART 8ST/KRT
1.352,00 Kr 940,00 Kr
45300 WeDo 2.0 Core Set
45300 WeDo 2.0 Core Set
2.299,00 Kr 1.948,00 Kr
41361 Mias fölstall HELKART 6ST/KRT
41361 Mias fölstall HELKART 6ST/KRT
1.494,00 Kr 970,00 Kr
41360 Emmas veterinärklinik HELKART 8ST/KRT
41360 Emmas veterinärklinik HELKART 8ST/KRT
792,00 Kr 533,00 Kr
41359 Hjärtask HELKART 6ST/KRT
41359 Hjärtask HELKART 6ST/KRT
1.494,00 Kr 1.010,00 Kr
42095 Radiostyrd stuntracer HELKART 3ST/KRT
42095 Radiostyrd stuntracer HELKART 3ST/KRT
2.697,00 Kr 2.010,00 Kr
41358 Mias hjärtask HELKART 4ST/KRT
41358 Mias hjärtask HELKART 4ST/KRT
396,00 Kr 263,00 Kr