GDPR
Priser inkl. moms

STÖRST PÅ LEGO I SVERIGE!

lego-superdeals _superdeals2.jpg
lego-minifigurer/minifigurer-serie-17 _minifigurerxxx.jpg
lego-losa-delar _losadelar.jpg
lego-minifigurer/minifigurer-serie-16 _minifigurer16.jpg

Klossimperiets Integritetspolicy

Vad är GDPR?

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny dataskyddsförordning som kommer att gälla i hela EU från och med 25 maj 2018. Syftet är att stärka skyddet för personer vid hantering av personuppgifter inom EU. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PUL).

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Vad är en personuppgift

En personuppgift är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person och som kan identifiera dig som individ. Detta kan vara allt från information som du själv lämnar till oss såsom ditt namn och dina kontaktuppgifter. Det kan också vara personuppgifter som vi genererar baserat på dina köp, dvs. din köphistorik eller information som vi samlar in baserat på hur du använder våra webbsidor eller interagerar med våra annonser (t.ex. vilka sidor eller annonser du klickar på och hur länge du stannar kvar på en sida). Till och med din IP-adress kan vara en personuppgift.

Vem är personuppgiftsansvarig

Klossimperiet AB, Hjälmarsberg 313, 70510 Örebro, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande GDPR och behandling av personuppgifter?

Eftersom vi tar dataskydd på stort allvar har vi särskilda medarbetare som hanterar just dessa ärenden och du kan alltid nå oss på undrar@klossbutiken.se.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande ändring/radering av mina uppgifter?

Du är alltid välkommen att kontakta oss genom att maila undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Hur hanteras mina personuppgifter

I samband med att du lägger en order hos oss sparas uppgifter om dig och din adress och en kopia på din order. Samtidigt som du lägger ordern godkänner du att vi sparar och använder dina uppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att Klossimperiet AB lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullgöra transport, betalning och fakturering samt i marknadsföringssyfte. Dina uppgifter kan lämnas vidare till vår fakturapartner och till våra logistikpartners för att de ska kunna fullfölja sina åtaganden. I övrigt lämnas dina uppgifter inte ut till tredje part.

Om du har köpt en vara hos oss så får du vårt nyhetsbrev via e-post. Vill du inte längre ta emot några nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig genom att maila till undrar@klossbutiken.se.

Vi har en automatisk tidsgräns för hur länge vi sparar uppgifter om dig som kund och din order. Dina uppgifter som kund sparas i 180 dagar sedan kommer datan om dig att anonymiseras och tas bort. Om du lägger en till order inom denna tid, så så uppdateras automatiskt tidsintervallet till 180 dagar igen. Tidsgränen för hur länge din order finns sprad är 180 dagar. När tidsgränsen ar passerat kommer all kunddata på ordern att anonymiseras. Övrig orderdata som produkter, betalmetod och orderreferens kommer att vara kvar.

Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig som person och även begära att den ska tas bort. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Har ni frågor/funderingar kring GDPR som ni inte tycker att ni fick tillräcklig information om av oss vänligen maila oss på undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Erbjudanden
Prisbomb #10 Online!

Just nu superbra pris på denna del! Max 200st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

0,99 Kr
Läs mer
Prisbomb #9 Online!

Just nu superbra pris på denna minifigursplatta! Max 100st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

0,99 Kr
Läs mer
Prisbomb #8 Online!

Just nu superbra pris på denna minifigur! Max 5st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

59,00 Kr
Läs mer
Prisbomb #5 Online!

Just nu superbra pris på denna ask! Max 2st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

245,00 Kr
Läs mer
Prisbomb #6 Online!

Just nu superbra pris på denna LEGO-del! Gäller endast så långt lagret räcker!

3,49 Kr
Läs mer
Prisbomb #7 Online!

Just nu superbra pris på denna ask! Max 1st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

579,00 Kr
Läs mer
Prisbomb #1 online!

Just nu superbra pris på denna coola vithaj! Max 5st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

79,00 Kr
Läs mer
Prisbomb #2 online!

Just nu superbra pris på denna lösa LEGO-del! Gäller endast så långt lagret räcker!

1,99 Kr
Läs mer
Prisbomb #4 online!!!

Just nu superbra pris på denna ask! Max 2st per kund och köp! Gäller endast så långt lagret räcker!

85,00 Kr
Läs mer
Prisbomb #3 Online!

Just nu superbra pris på denna lösa LEGO-del! Gäller endast så långt lagret räcker!

2,99 Kr
Läs mer
Populär produkt!

En av de mest populära produkterna just nu! Köp en du med!

129,00 Kr
Läs mer
LEGO Minifigurer
jayrt152mfninj2

Vi säljer flera tusen olika minifigurer! Klicka här!

Senast inlagda
Cty0791 Djungel utforskare tjej
Cty0791 Djungel utforskare tjej
59,00 Kr
6022199 Brick W/Bow 1/3 (50950) Dark Brown
6022199 Brick W/Bow 1/3 (50950) Dark Brown
3,77 Kr
6258091 Plate 1X1 (3024) Vibrant Coral
6258091 Plate 1X1 (3024) Vibrant Coral
1,84 Kr
Cty1064 Astronaut Tjej
Cty1064 Astronaut Tjej
99,00 Kr
6047415 Plate 2X2 (3022) Sand Yellow
6047415 Plate 2X2 (3022) Sand Yellow
3,96 Kr
6219683 1/2 Circle Plate 4X8 (22888) Earth Green
6219683 1/2 Circle Plate 4X8 (22888) Earth Green
15,00 Kr
6084573 Plate (A) 4M 45° (15706) Reddish Brown
6084573 Plate (A) 4M 45° (15706) Reddish Brown
3,18 Kr
6125711 Mini Tournament Helmet (4503) Silver Metallic
6125711 Mini Tournament Helmet (4503) Silver Metallic
15,00 Kr
Cty0982 Popcorn Vendor
Cty0982 Popcorn Vendor
49,00 Kr
6192049 Bandage No. 1 (30924) White
6192049 Bandage No. 1 (30924) White
14,00 Kr
6132809 Lamppost 2X2X7 (11062) Black
6132809 Lamppost 2X2X7 (11062) Black
39,00 Kr
6196536 Flat Tile 2X2, No. 342 (34555) Earth Blue
6196536 Flat Tile 2X2, No. 342 (34555) Earth Blue
17,00 Kr
6262127 Accessories, Marine Life, No. 1 (Bläckfisk) (49595) Vibrant Coral
6262127 Accessories, Marine Life, No. 1 (Bläckfisk) (49595) Vibrant Coral
13,00 Kr
6244730 Parabolic Reflector Ø24X6,4 (35268) Transparent
6244730 Parabolic Reflector Ø24X6,4 (35268) Transparent
10,00 Kr
6027627 Plate 2X8 (3034) Earth Blue
6027627 Plate 2X8 (3034) Earth Blue
8,45 Kr
6136310 Life Jacket (24184) Bright Orange
6136310 Life Jacket (24184) Bright Orange
14,00 Kr
6219601 Flat Tile 1X1, Round (98138) Earth Blue
6219601 Flat Tile 1X1, Round (98138) Earth Blue
2,12 Kr
6259775 Brick 1X1X3 1/3, W/ Arch (30935) Vibrant Coral
6259775 Brick 1X1X3 1/3, W/ Arch (30935) Vibrant Coral
19,00 Kr
6259921 Plate 1X8 (3460) Bright Bluish Green
6259921 Plate 1X8 (3460) Bright Bluish Green
9,63 Kr
6240211 Plate 1X2 (28653) Transparent Yellow
6240211 Plate 1X2 (28653) Transparent Yellow
2,11 Kr
6167900 Skeleton Arm No. 4 (26163) Dark Stone Grey
6167900 Skeleton Arm No. 4 (26163) Dark Stone Grey
3,75 Kr
8148 EZ-Roadster
8148 EZ-Roadster
249,00 Kr
6258097 Tile 4X4, W/ Bow (27507) Vibrant Coral
6258097 Tile 4X4, W/ Bow (27507) Vibrant Coral
13,00 Kr
8149 Midnight Streak
8149 Midnight Streak
399,00 Kr
6248923 Book, No. 8 (27346) + 6167879 Book, No. 3 (28684) Reddish Brown
6248923 Book, No. 8 (27346) + 6167879 Book, No. 3 (28684) Reddish Brown
79,00 Kr
8195 Turbo Tow
8195 Turbo Tow
249,00 Kr
Cty0928 Arctic Explorer
Cty0928 Arctic Explorer
59,00 Kr
6185956 Brick 1X1X3 1/3, W/ Arch (30935) White
6185956 Brick 1X1X3 1/3, W/ Arch (30935) White
13,00 Kr
6154097 Wheelchair W/Minisnap (24312) Medium Stone Grey + 6167307 Wheel 21X2 W/3.2 Hole (24314) Multicombination
6154097 Wheelchair W/Minisnap (24312) Medium Stone Grey + 6167307 Wheel 21X2 W/3.2 Hole (24314) Multicombination
99,00 Kr
6153776 Brick 1X2X3 (22886) White
6153776 Brick 1X2X3 (22886) White
4,82 Kr