GDPR
Priser inkl. moms

STÖRST PÅ LEGO I SVERIGE!

lego-superdeals _superdeals2.jpg
lego-favoriter/svenska-sportbitar-stefan-holm _stefanholm.jpg
lego-forvaring _forvaringshuvud.jpg
lego-minifigurer/minifigurer-serie-17 _minifigurerxxx.jpg
lego-losa-delar _losadelar.jpg
legorea-upp-till-70 _70procent.jpg
lego-forvaring forvaring99.jpg
lego-minifigurer/minifigurer-serie-16 _minifigurer16.jpg
lego-forvaring _skelett2018.jpg

Klossimperiets Integritetspolicy

Vad är GDPR?

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny dataskyddsförordning som kommer att gälla i hela EU från och med 25 maj 2018. Syftet är att stärka skyddet för personer vid hantering av personuppgifter inom EU. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PUL).

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Vad är en personuppgift

En personuppgift är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person och som kan identifiera dig som individ. Detta kan vara allt från information som du själv lämnar till oss såsom ditt namn och dina kontaktuppgifter. Det kan också vara personuppgifter som vi genererar baserat på dina köp, dvs. din köphistorik eller information som vi samlar in baserat på hur du använder våra webbsidor eller interagerar med våra annonser (t.ex. vilka sidor eller annonser du klickar på och hur länge du stannar kvar på en sida). Till och med din IP-adress kan vara en personuppgift.

Vem är personuppgiftsansvarig

Klossimperiet AB, Hjälmarsberg 313, 70510 Örebro, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande GDPR och behandling av personuppgifter?

Eftersom vi tar dataskydd på stort allvar har vi särskilda medarbetare som hanterar just dessa ärenden och du kan alltid nå oss på undrar@klossbutiken.se.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande ändring/radering av mina uppgifter?

Du är alltid välkommen att kontakta oss genom att maila undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Hur hanteras mina personuppgifter

I samband med att du lägger en order hos oss sparas uppgifter om dig och din adress och en kopia på din order. Samtidigt som du lägger ordern godkänner du att vi sparar och använder dina uppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att Klossimperiet AB lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullgöra transport, betalning och fakturering samt i marknadsföringssyfte. Dina uppgifter kan lämnas vidare till vår fakturapartner och till våra logistikpartners för att de ska kunna fullfölja sina åtaganden. I övrigt lämnas dina uppgifter inte ut till tredje part.

Om du har köpt en vara hos oss så får du vårt nyhetsbrev via e-post. Vill du inte längre ta emot några nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig genom att maila till undrar@klossbutiken.se.

Vi har en automatisk tidsgräns för hur länge vi sparar uppgifter om dig som kund och din order. Dina uppgifter som kund sparas i 180 dagar sedan kommer datan om dig att anonymiseras och tas bort. Om du lägger en till order inom denna tid, så så uppdateras automatiskt tidsintervallet till 180 dagar igen. Tidsgränen för hur länge din order finns sprad är 180 dagar. När tidsgränsen ar passerat kommer all kunddata på ordern att anonymiseras. Övrig orderdata som produkter, betalmetod och orderreferens kommer att vara kvar.

Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig som person och även begära att den ska tas bort. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Har ni frågor/funderingar kring GDPR som ni inte tycker att ni fick tillräcklig information om av oss vänligen maila oss på undrar@klossbutiken.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här

Erbjudanden
Populär produkt!

En av de mest populära produkterna just nu! Köp en du med!

129,00 Kr
Läs mer
LEGO Minifigurer
jayrt152mfninj2

Vi säljer flera tusen olika minifigurer! Klicka här!

Senast inlagda
21317 Steamboat Willie
21317 Steamboat Willie
899,00 Kr 809,00 Kr
6238675 Round Brick 1X1 (35390) Transparnet Florescent Green
6238675 Round Brick 1X1 (35390) Transparnet Florescent Green
4,17 Kr
6057880 Plate 2X2 W 1 Knob (87580) Sand Blue
6057880 Plate 2X2 W 1 Knob (87580) Sand Blue
2,72 Kr
6162894 Flat Tile 2X2 (3068) Light Royal Blue
6162894 Flat Tile 2X2 (3068) Light Royal Blue
2,99 Kr
6208787 Plate 4X4, W/ Arch (35044) Black
6208787 Plate 4X4, W/ Arch (35044) Black
6,22 Kr
LegoSticker for Set 75957 - (65177/6278968)
LegoSticker for Set 75957 - (65177/6278968)
69,00 Kr
6167472 Flat Tile 2X4 (87079) Medium Lilac
6167472 Flat Tile 2X4 (87079) Medium Lilac
4,88 Kr
4179826 Plate 1X1 (3024) Medium Blue
4179826 Plate 1X1 (3024) Medium Blue
3,11 Kr
6196221 Plate 2X2, W/ Reddish Knobs (33909) Reddish Brown
6196221 Plate 2X2, W/ Reddish Knobs (33909) Reddish Brown
3,26 Kr
6154171 Mini Figur Baby Body (25128) White + 6204394 Mini Figur Baby Head, No. 1 (35666) Bright Yellow
6154171 Mini Figur Baby Body (25128) White + 6204394 Mini Figur Baby Head, No. 1 (35666) Bright Yellow
119,00 Kr
6147792 1/2 Circle Plate 2X6 (18980) White
6147792 1/2 Circle Plate 2X6 (18980) White
14,00 Kr
486501 Wall Element 1X2X1 (4865) White
486501 Wall Element 1X2X1 (4865) White
1,44 Kr
6177290 Flat Tile 2X3, No. 2 (30723) Light Royal Blue
6177290 Flat Tile 2X3, No. 2 (30723) Light Royal Blue
49,00 Kr
6126090 Plate 2X2 W 1 Knob (23893) Medium Azur
6126090 Plate 2X2 W 1 Knob (23893) Medium Azur
2,03 Kr
6240218 Plate 1X1 Round (34823) Transparent Flourescent Reddish Orange
6240218 Plate 1X1 Round (34823) Transparent Flourescent Reddish Orange
1,62 Kr
6082975 Voodoo Ball Ø10,2 " No. 1" No. "1000" (18384) Silver INK
6082975 Voodoo Ball Ø10,2 " No. 1" No. "1000" (18384) Silver INK
22,00 Kr
6133247 Flat Tile 1X2 (3069) Aqua
6133247 Flat Tile 1X2 (3069) Aqua
2,55 Kr
6111685 Plate 1X4 (3710) Sand Blue
6111685 Plate 1X4 (3710) Sand Blue
5,77 Kr
6160320 Mini Guitar, No. 3 (27989) Medium Nougat
6160320 Mini Guitar, No. 3 (27989) Medium Nougat
69,00 Kr
6259888 Whale W/ 1.5 Hole, No. 1 (51132) Light Purple
6259888 Whale W/ 1.5 Hole, No. 1 (51132) Light Purple
99,00 Kr
6139403 Flat Tile 1X1, Round (98138) Black
6139403 Flat Tile 1X1, Round (98138) Black
3,88 Kr
6245253 Wall Element 1X6X5 (35286) Transparent
6245253 Wall Element 1X6X5 (35286) Transparent
35,00 Kr
4277016 Brick 1X2X5 (2454) Reddish Brown
4277016 Brick 1X2X5 (2454) Reddish Brown
7,89 Kr
4566607 Roof Tile 1 X 2 X 2/3, Abs (85985) Medium Lilac
4566607 Roof Tile 1 X 2 X 2/3, Abs (85985) Medium Lilac
2,44 Kr
6092583 Plate 1X2 W. 1 Knob (15573) Bright Yellow
6092583 Plate 1X2 W. 1 Knob (15573) Bright Yellow
1,88 Kr
cty0980 Sky Police - Jet Pilot with Oxygen Mask
cty0980 Sky Police - Jet Pilot with Oxygen Mask
59,00 Kr
6170187 Light Sword Blade (28697) Transparent Light Blue
6170187 Light Sword Blade (28697) Transparent Light Blue
10,00 Kr
6069984 Plate W. Bow 1X2X2/3 (11477) Reddish Brown
6069984 Plate W. Bow 1X2X2/3 (11477) Reddish Brown
4,11 Kr
6176193 Brick Corner 1X2X2 (2357) Medium Lilac
6176193 Brick Corner 1X2X2 (2357) Medium Lilac
7,55 Kr
4278273 Slide Shoe Round 2X2 (2654) Medium Stone Grey
4278273 Slide Shoe Round 2X2 (2654) Medium Stone Grey
2,43 Kr