Belysning
Priser inkl. moms

STÖRST PÅ LEGO I SVERIGE!

lego-losa-delar _losadelar.jpg
legorea-upp-till-70 _70procent.jpg
lego-pink-friday pinkfriday.jpg
lego-superdeals _superdeals2.jpg
lego-prylar coolaprylar.jpg
lego-unika-produkter unikaaskar.jpg
lego-minifigurer _minifigurer16.jpg

Belysning

Belysning till LEGO-set - En lysande idé!

Nu äntligen introducerar vi på Klossbutiken de omåttligt populära belysnings-kiten från Lightailing med bas i Asien. Era LEGO-set kommer att få ett helt nytt liv och modellerna kommer att bli ännu mer imponerande på era hyllor hemma. Klossbutiken.se är som enda aktör på den svenska marknaden återförsäljare av dessa belysnings-kit. Klossbutiken.se är exklusiv officiell återförsäljare av dessa produkter på den svenska marknaden.

LEGO har själva bara de klassiska ljusbitarna med rött och vitt/gult sken. Och har haft en modell till LEGO Technic. I övrigt har man inga helhetslösningar.

Vi säljer massor av kit som finns hemma i lager för omgående beställning. Dels säljer vi även så kallade Beställningsvaror vilket innebär att dessa köper ni, så tar vi hem dom på nästa leverans från Lightailing och då skeppas dessa till er. Ledtiden på Beställningsvarorrna är cirka 3-4 veckor.

Observera att vissa ytterkartonger kan vara lite kantstötta då de transporteras lång väg till oss, men innehållet är alltid kollat så allt fungerar. Ytterkartongen har ingen funktion för belysningen mer än som transportkartong.

Observera att detta är INTE LEGOs egna belysning. Alltså INTE LEGO Original. Det är en tredjepartstillverkare som är experter på belysning som anpassar dessa till LEGO-set som man vill uppgradera med fantastisk belysning. LEGO är ett varumärke som tillhör LEGO Group. Dom varken sponsrar eller supportar eller uppmuntrar till dessa produkter, men företaget som tillverkar belysningen har fått tillstånd av LEGO att använda LEGOs namn och varumärke till att sälja dessa tredjepartstillverkade belysnings-kit.

Observera att ni köper alltså ett kit bestående av belysning och manualer för hur ni inplementerar detta i era redan ägda LEGO-modeller hemma. Ni får alltså INTE med LEGO-modellen som ni ser på bilderna. Endast belysningen till.

Lightailing skriver själva: LEGO is a trademark of the LEGO Group of companies which do not sponsor, authorize or endorse this site.We have the authorization from LEGO to use LEGO's brand name and trademark on our website.

SUPERVIKTIGT! Läs instruktionsboken noga. Där ser man att man ska endast dra i sladdarna och inte i bitarna som är kopplade till sladdarna. Detta för att man inte med kraft ska dra ur sladden ur biten. Läs noga och se bilderna.

Eventuella reklamationer tar ni direkt med oss. Och vi tar det vidare till producenten.